Bad Day Blues Band

Regatul Unit London 56273

Cea mai cool trupă de blues din lume este aici!

Bad Day Blues Band sparge barierele genurilor prin îmbinarea muzicii moderne cu bluesul și rockul. După ce au concertat la festivaluri de muzică importante, inclusiv la legendarul festival Isle of Wight (2018, 2019) și au fost difuzați de importante posturi de radio precum BBC Radio (Marea Britanie) și Radio Rock (Brazilia), trupa continuă să capteze imaginația publicului oferind muzică originală nouă și interesantă.

Printre piesele lor blues de succes se numără „Hurricane” apreciată de ctitici și care a capturat atenția industriei de blues la lansare, în 2019. Bad Day Blues Band a concertat pe scene prestigioase precum Sony Hall (NYC), Black Deer Festival, The 100 Club, PennFest, The Robin Theatre, The Hard Rock Cafe, Festivalul Isle of Wight și multe, multe altele.

Au cântat în deschiderea multor artiști premiați, precum The Killers, The Manic Street Predichers, The Kaiser Chiefs, Delbert McClinton.

“The Abbey Road Session" a primit laudele criticilor la lansarea sa în 2018. BBC Radio 2, BBC Radio Lancashire și Blues and Roots Radio au promovat-o și au propulsat-o în topurile de blues din Marea Britanie. Următorul lor single a fost la fel de bine primit. „Hurricane”  și a fost difuzat de stații de radio importante din UK și câteva din cele mai mari stații radio din Brazilia și Uruguay.

Dintre alte piese ale trupei amintim: „Late Night Sister” (Nr. 1 în Topul Itunes UK) și „Hoochie Coochie Man” (Nr. 1 în Topul Blues UK). BDBB se mândrește cu parteneriate cu mai multe companii muzicale de renume internațional ca Orange, Warwick, Ernie Ball, Seydel, Crom, Gamma și Wild Custom Guitar. Adam Rigg a fost ales ca Orange amps „Voice of the blues” în iunie 2019.

BDBB a apărut în interviuri în numeroase reviste internaționale, cum ar fi: Bassplayer Magazine, Blues in Britain, Blues Matters, Bass Guitar Magazine.