Sari la conținutul principal

Sustenabilitate

Pentru a combate schimbările climatice, să facem #BrezoiulLumii mai verde!
 

#BrezoiulLumii este o experiență completă, cu muzică bună și oameni frumoși reuniți într-o comunitate de valori împărtășite. Valorile „împărtășite” înseamnă și atitudinea față de mediul natural care ne înconjoară.

Cu 17 ani de experiență în organizarea de evenimente și 7 ani de experiență în locație, organizatorul își cunoaște publicul țintă și este încrezător că publicul nostru este la înălțimea provocării responsabilității ecologice, pe care o relansăm!

Continuăm să dezvoltăm #BrezoiulLumii, nu doar printr-o locație mai mare, nu doar prin line-up-uri mai mari și mai calitative, ci și prin reducerea amprentei noastre de mediu!

Implementat de Asociația Avangarde, în parteneriat cu Asociația AIDE și Asociația MENTOR ROCK în cadrul programului „Cu apele curate” - prin proiectul „Distrează-te verde!”, oferim nu doar cea mai bună natură umană, ci și o locație pentru #festivalurimaiverzi

#GreenLifestyleCommunity

Scopul pe termen lung este de a crea o comunitate de festivalieri, implicați în promovarea dezvoltării durabile.
Facem asta prin:

COLECTARE SELECTIVĂ:

Live Music Summer Camp Brezoi este dotat cu statii de colectare selectiva, fiecare formata din containere pentru: PET/PLASTIC, HARTIE/CARTON, STICLA si NERECICLABIL. Am instalat și o stație de COMPOST, unde merg toate deșeurile vegetale (legume, fructe, zaț de cafea etc.). De fapt, singurele deșeuri nereciclabile care ar trebui să rezulte din festivaluri sunt deșeurile alimentare nevegetale și mucurile de țigară.
 

RECICLARE:

Deșeurile colectate selectiv – PET/PLASTIC, HÂRTIE/CARTON, STICLA sunt colectate și reciclate de o firmă specializată. 
Pe lângă reciclarea specializată și compost, vom crea și obiecte drăguțe și utile (genți, produse cosmetice bio etc). 
De asemenea, vă veți juca ȋn mod creativ cu voluntarii noștri.
 

CONŞTIENTIZARE:

#BrezoiulLumii este o serie de festivaluri STATEMENT
Deci conceptul VERDE cu care le infuzăm, aduce o dimensiune de conștientizare. Vom avea momente relaxante, în care ne întâlnim și vorbim informal și interactiv despre subiecte de sustenabilitate cu voi, COMUNITATEA VERDE de la #BrezoiulLumii.
 

FACILITĂȚI VERZI:

PUNCTE DE HIDRATARE:

Locatia este dotata cu 7 statii de apa, alimentate din reteaua publica de apa potabila. Le puteți folosi cu încredere pentru a reduce cantitatea de PET generată prin achiziționarea de apă îmbuteliată. Și pentru a vă reduce cheltuielile, desigur.

TACAMURI SI CASEROLE BIODEGRADABILE PENTRU ALIMENTE: RECOMANDAM TUTUROR COMERCIANTILOR UTILIZAREA TACAMURILOR DIN LEMN / BAMBUS SI A CASEROLELOR DE CARTON

#RefuseTheStraw!
Barurile principale nu oferă paie.

RECOMANDĂM VENDORILOR ADITIONALI SĂ FURNIZEZE NUMAI PAIE COMPOSTABILE

Bucurați-vă de festivaluri! Ai grijă de natură! Iunie - August 2024 @ Live Music Summer Camp Brezoi!

Proiectul „Distrează-te verde!” face parte din programul Cu Apele Curate, implementat cu sprijinul Lidl România, în parteneriat cu Asociația MaiMultVerde și Asociația pentru Relații Comunitare.
#cuapelecurate #faraplastic #REsetPlastic