Sari la conținutul principal

Info camping

Atunci când spui Open Air Blues Festival Brezoi spui mai mult decât concerte de blues cu artiști naționali și internaționali renumiți. Când spui #BrezoilLumii te referi la cadrul natural incredibil de la poalele Țurțudanului și la comunitatea care se bucură de o experiență completă de-a lungul a 6 zile și 6 nopți. 

 

Dacă ai auzit și de celebrele after party-uri de la Brezoi, atunci cu siguranță nu vei vrea să pierzi timpul făcând drumuri între hotel sau pensiune și festival, ci vei vrea să rămâi și să te bucuri toată ziua și toată noaptea alături de noi.

Spațiile de campare pentru corturi și rulote sunt îngrădite, cu pază 24/24h, iluminate nocturn, dotate cu toalete și dușuri, posturi de alimentare cu energie electrică, WiFi gratuit, teren de sport și loc de joacă pentru copii. De asemenea, zona de camping va avea terase unde veți putea servi masa, cafeaua și cocktail-urile preferate. 

Ai voie să aduci saci de dormit, paturi, perne, izoprene, saltele autogonflabile, conserve, băutură, apă. Poți să-ți aduci și chitara, muzicuța sau alte instrumente de cântat. În zona de camping, accesul cu bicicleta este permis.

Zona de camping este la o distanță de aproximativ 4 minute de mers pe jos față de festival, într-un minunat parc natural. 

 

CAMPAREA CU CORTUL

Cortul trebuie să îl aduci tu. Nu contează dimensiunea lui și câți oameni găzduiește. Fiecare va trebui să achiziționeze câte un bilet de acces în zona de camping. Cortul îl vei monta pe iarbă în locul pe care ți-l vom indica noi. Poți face asta începând cu ziua anterioară festivalului. Mașina o vei putea lăsa în parcarea special amenajată. Parcarea este gratuită.

 

CAMPAREA CU RULOTA

Zona rezervată pentru rulote dispune de 100 de locuri. Rulota o vei aduce tu. Nu contează dimensiunea, tipul ei sau câți oameni gazduiește. Fiecare va trebui să achiziționeze câte un bilet de acces în zona de camping. Rulota o vei campa în locul pe care ți-l vom indica noi, începând cu ziua anterioară festivalului.