Bluemans

România

O pâine nouă scoasă dintr-un cuptor vintage. În cazul de față, cuptorul este Blues-ul iar pâinea este rezultatul la care au ajuns Alexandru Cismaru, Adrian Tetrade, Alin Neagoe și Alexandru Matei. 

Să nu vă sperie statement-ul ”Trupa a luat ființă în 2019”. Băieții cântă împreună de mai mult timp. Chiar de mult timp dacă e să ne referim la Adi, Alin și Alex Matei, cu care e posibil să aveți câteva memorii televizionistice. Sunt oameni și instrumentiști experimentați, legați, ”trecuți prin multe” însă deschiși la provocări noi, mai ales atunci când provocările au ascendent în Blues. Alexandru Cismaru este nou-venitul în acest ecosistem, ajuns în plaiurile deltei Văcăreștiului tocmai din Delta Missi… pardon, Delta Dunării, cu multă dăruire și optimism în ceea ce privește muzica per se, dar și cu idei muzicale apropiate blues-ului, tăvălite însă prin funk, rock sau soul.

Sfârșitul primăverii 2020 trebuia să aducă un prim disc Bluemans însă singurele lucruri pe disc au fost frânele apăsate la maxim de incertitudinile ce marchează acest an. Asta nu înseamnă că materialul discografic nu se află în acest moment în lucru. La fel și motoarele interne ale băieților, care ard de nerăbdare să vă cunoască și să facă realmente ce știu ei mai bine, unde știu ei cel mai bine!  Brezoi, te îmbrățișăm și ne vedem în curând!