Sari la conținutul principal

Blues Pills

Suedia
Din ...
Elin Larsson - Vocals
Zack Anderson - Guitar
André Kvarnström - Drums
Kristoffer Schander - Bass

Istoria trupei BLUES PILLS poate părea simplă. Cvartetul de rock format în Midwest la sfârșitul anului 2011 de compozitorii Zack Anderson și Elin Larsson a ajuns direct de la cântările din baruri murdare și aglomerate la concerte în cadrul unora dintre cele mai mari festivaluri, cum ar fi Download, Rock am Ring și Wacken Open Air

O adevărată poveste de succes. Sau? Nu chiar. Sub straturile grele de blues psihedelic și vocea emoționantă și puternică a lui Elin Larsson, nucleul trupei Blues Pills a fost mereu în căutarea de schimbări. Schimbarea din mintea umană și influențele muzicale cu care s-au îmbrățișat, de la soul-ul negrilor la raitele haucinante prin muzica rock garage din anii 60 și blues-ul diavolilor. În timpul pauzei lor, Blues Pills a trecut printr-un fel de reîncarnare. Reîncarnare care duce la un nou album produs de ei și înregistrat în vara anului 2020, mixat de Andrew Scheps câștigător al premiului Grammy (Red Hot Chili Peppers, Iggy Pop, Adele, Black Sabbath, Rival Sons, Hozier și alții). 

Dacă ați fost înflăcărați de greutatea primului lor album discografic, care le poartă numele și ați pășit în adâncul psihedelicului Lady In Gold (#1 în Germania), nu veți fi imun la efectele acestei a treia doze. Trăgându-și puterea de la Kristoffer Schanders, care este definiția basistului cool, de la toboșarul André Kvarnström, mare iubitor de banane, din vocea bântuitoare a lui Elin Larssons și de la Zack Anderson acum la chitară principală, trupa a revenit origini. Înapoi la puterea brută a rock 'n' roll-ului și blues cu un strop pe soul.