The Doors Alive

Regatul Unit London
Mike Griffioen - Vocals
Norbert Varga - Keyboards
Buzz Allan - Drums
Barrington Meyer - Guitar

"A spune despre The Doors Alive că este doar o trupă tribut ar fi un mare deserviciu față de ceea ce se apropie cel mai mult de experiența unui concert Doors fără ajutorul unui condensator și 1,21 gigawati. Ei sunt preoți înalți care ne permit să ne închinăm la altarul The Doors continuând cuvântul și evangheliile lui Jim Morrison, Ray Manzarek, Robbie Krieger și John Densmore ". - Revista Pure, Irlanda.

Trupa recreează sound-ul, aspectul, prezența și magia unui adevărat concert The Doors din 1960, transportând perfect și fără efort publicul în timp cu hituri clasice precum "Light My Fire", "When The Music's Over", "Riders On The Storm", "The End" și multe altele. The Doors Alive a susținut până acum peste 1.000 de spectacole.

The Doors Alive s-a format în 2005. De atunci au avut loc câteva schimbări, dar formula actuală este cea mai bună dintre toate câte au fost!

Vocalistul Mike Griffioen redă cu ușurință aspectul, atitudinea și vocea bogată de bariton a regretatului Jim Morrison în timp ce interpretările lui Barrington Meyer la chitară, Buzz Allan la tobe și Norbert Varga la clape prezintă crâmpeie din muzica membrilor originali ai The Doors, Robby Krieger, John Densmore și Ray Manzarek cu finețe și autenticitate. Ei se mândresc cu utilizarea aceluiași echipament vintage pentru a obține un sunet autentic, incluzând Rhodes Piano Bass, orga Gibson G101, Gibson SG și kit-ul de tobe Ludwig Mod Orange. Sunt dornici să facă fiecare spectacol unic prin improvizații autentice și schimbând set-ul în mod regulat, așa că nu veți vedea niciodată același spectacol de două ori!

The Doors Alive a uimit ascultătorii în mai multe țări din întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, Irlanda, Australia, Danemarca, Franța, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Polonia, Slovenia, Malta, Grecia, Turcia, Liban, Emiratele Unite și Chile pentru a numi doar câteva. Concertează cu casa închisă în mod frecvent în unele dintre cele mai cunoscute cluburi din Europa. Au cântat la legendarul festival Isle of Wight și au cântat pe aceeși scenă cu muzicieni legendari precum Status Quo, Canned Heat, Nazareth, Uriah Heep, Manfred Mann’s Earth Band, Eric Burdon și Kris Kristofferson. În Chile trupa a susținut un spectacol de stadion pentru 4.500 de fani Doors! În mai multe țări, inclusiv Franța și Liban, trupa a fost prezentată la televiziunea națională.