Hannah Wicklund & The Steppin Stones

Statele Unite ale Americii CALos Angeles

Hannah Wicklund & The Steppin Stones au în față o chitaristă, vocalistă și compozitoare de 21 de ani. Născută în Carolina de Sud și stabilită în partea Nashville, Hannah a format trupa la vârsta de 8 ani.

Producătorul celui de-al treilea albumul al lor, Hannah Wicklund & The Steppin Stones, Sadler Vaden, care este și chitaristul Jason Isbell & The 400 Unit, spune: “Imediat ce am început să scriem câteva cântece, mi-am dat seama că are un talent real, brut. Am fost inspirat să lucrez cu ea datorită dragostei ei pentru rock-ul clasic și blues. Am vrut să onorez acest lucru în realizarea acestui album, dar să adaug și un touch modern."

Wicklund: „Simt că modul în care compun s-a maturizat în ultimii ani, atât liric, cât și muzical. Sigur că sunt mândră de ceea ce am făcut anterior acestui nou album, dar auzind pentru prima dată aceste ultime piese terminate, am putut recunoaște dezvoltarea generală prin care a trecut muzica mea. Aceasta datorită înaintării în vârstă, trăind și experimentând lucruri care au meritat din plin o melodie sau două. Întotdeauna muzica mea a avut un ton mai serios și mai expresiv, care este încă predominant, dar în ultimul an cântecele mele au început să acopere o gamă mai largă de sentimente și sunt capabile să emită mai mult decât o simplă melodie în A minor. Să lucrez cu un producător cu care împărtășesc aceleași gusturi muzicale, aceiași traiectorie și să ne tragem din același stat natal, a avut și un impact foarte mare. Sadler a făcut o treabă grozavă să ia ceea ce am conceput și să perfecționeze, astfel încât fiecare parte să se potrivească melodiei. "