Hetty & the Jazzato Band

Hetty and The Jazzato Band este o trupă de jazz anglo-italiană cu un sound unic, care aduce publicului lor un gust de “la dolce vita”, cu „un twist” modern; cântece clasice italiene vintage, gypsyjazz, swing și jazz standard, în italiană și engleză. Lăsați-vă purtați pe o Vespa într-o călătorie în timp la Bella Italia retro, cu un mix de piese preferate din swing-ul italian, precum „Volare” și „That’s Amore”, împletite cu rusticul Roman Stornelli, romanticele balade napolitane, îmbietoarele ritmuri bossa nova și samba, alături de bătutul din picior al rock 'n' roll-ului și boogie-woogie-ului.

De la momentul în care trupa, compusă din trei muzicieni italieni și doi britanici, s-a format la Londra în 2014, a fost într-o continuă creștere. Succesul incredibil al stilului de a aborda piesele vechi italienești precum „Tu Vuo Fa L'Americano"(peste 15 milioane de accesări YouTube), „Volare”, „Mambo Italiano” și multe altele, au adus trupei recunoaștere internațională și au ajuns să susțină spectacole în locații incredibile din toată lumea.

Pe lângă faptul că sunt invitați periodic să concerteze la evenimente speciale din Italia (spre exemplu Portofino, Pisa, Agrigento, Lacul Garda, Gallipoli, Taormina și Florența sau o petrecere privată la bordul unui superyacht din Portovenere), au cântat la festivalurile Jazz & World Music din Rodos, Grecia, Bulgaria și Kiev. Hetty and The Jazzato Band au fost, de asemenea, invitați să concerteze la Centrul Internaţional de Arte Interpretative din Moscova in mai 2020. Hetty and The Jazzato Band au concertat la evenimente ținute în câteva din cele mai importante obiective istorice și prestigioase locuri din Regatului Unit precum Palatul Regal și Cetatea Majestății Sale, Turnul Londrei, Royal Albert Hall, Castelul Hever, Academia Regală de Artă, clădirea The Shard, turnul The Gherkin, Hotelul The St. Pancras Renaissance din Londra, Hotelul Dorchester și One Whitehall Place.

Trupa este des invitată să concerteze la o serie de evenimente italiene semnificative în Marea Britanie și străinătate, inclusiv The Italian Awards, Horsham Piazza Italia, Festivalul Italia in Brands Hatch, Bellavita Expo, Harvey Nichols 'Britalia', Federalberghi Penisola Sorrentina, C Carnevale și Sarbatorile anuale ale ENI din Londra.