Kaz Hawkins

Irlanda
Kaz Hawkins - Vocals
Sam York - Piano / Hammond
Stef Paglia - Guitar
Alex Phillips - Bass
Wayne Proctor - Drums

Povestea lui Kaz Hawkins îi face pe mulți să se întrebe cum a reușit să supraviețuiască traumei din viața ei, dar tot ea dă răspunsul cel mai bun spunând „Muzica este chiar lucrul care m-a salvat. Când cânt, sunt în cel mai sigur loc de pe pământ. Înlocuiește toată cruzimea, rușinea și durerea din viața mea, așa că tot ce vreau să fac acum este să cânt pentru cei care încă mai luptă ”.

Kaz Hawkins și-a uimit fanii din toată lumea cu interpretările ei emoționante și sincere, transmițând un mesaj cinstit, amuzant, inspirațional și plin de speranță celor care au nevoie.

Ea pune povestea ei spectaculoasă de supraviețuire pe muzică cu scopul de a învinge prejudecățile privind sănătatea mintală și o face cu o voce care aduce lacrimi în ochii adulților care vin la spectacolele ei. A fost nevoie de 20 de ani pentrru ca Kaz Hawkins să-și urmeze visul din copilărie și acum își dedică fiecare minut pentru a insufla persistență, putere și fermitate!

Muzica lui Kaz este realizarea ei, dar ea ține să le mulțumeasca fanilor pentru că i-au permis să intre în inimile lor. Aceasta este povestea fundamentală a Phoenixului care se ridică din cenușă.

Activist pentru sănătate mintală, Kaz Hawkins a lucrat fără odihnă pentru diferite organizații de caritate de-a lungul anilor. A fost ambasador oficial la Aware, Fundația pentru depresie din Irlanda de Nord, a susținut turnee în biblioteci, a susținut conferințe la Universitatea din Boston, Academia de Arte Frumoase din Florența, sesiuni speciale în Alabama, unde a spus povestea ei de viață folosind cuvinte și cântece pentru a arăta cum muzica poate fi folosit ca instrument pentru sănătate mintală. Kaz a vizitat și închisorile și școlile din Beauvais, Franța, la invitația Le Blues Autour Du Zinc Festival. Fanii au ajuns să iubească numeroasele ”pălării” pe care le poartă Kaz, în special datorită prezentării propriul show de radio, Kaz Hawkins Got The Blues, pe BBC Radio Ulster atunci când nu este în turneu.

Susținând mereu scena de blues din UK care i-a oferit atât de multe, Kaz Hawkins a acceptat calitatea de membru onorific al Federației de Blues și a reprezentat UK în European Blues Challenge 2017, fiind prima dată când Marea Britanie a câștigat.

Kaz Hawkins a abordat formua de duo în 2018 în turneul My Life And I, care este un spectacol de teatru de pian/vocal cu Sam York. Având recenzii nemaipomenite privind decizia ei de a folosi show-ul pentru a evidenția problemele de sănătate mintală, a susținut spectacole sold out în Marea Britanie și Europa. Căpătând și mai multă încredere, Kaz a decis să revină la formatul de trupă.

În 2020, Kaz Hawkins & Her Band of Men se întorc în turneul internațional cu un nou colectiv de muzicieni din Europa și Marea Britanie într-o formulă de cvintet.